Technická příručka 4 – co naleznete ve svém profilu?

Profil

Někteří hráči by si možná rádi prohlédli ocenění získaná ve hře. Mohou tak učinit kliknutím na Profil, kdy se zobrazí mnoho dalších tabulek s daty o postupu hráče hrou.

Služební záznam

Tato kategorie zobrazuje hráčovo jedinečné jméno, nášivku nebo odznak, úroveň účtu (který poskytuje rychlý přehled o postupu hrou), karmu a typ účtu. Odsud se uživatel může kliknutím na odznak dostat k jeho úpravě k obrazu svému.

Úspěchy

Stránka s úspěchy

Na této stránce může kapitán přemítat nad významými úspěchy dosaženými ve hře, zatímco může vidět, kolikrát splnil ten který úkol. Stránka také poskytuje obsáhlý seznam úspěchů spolu s požadavky pro jejich získání.

Hodnosti

Někteří hráči chtějí vidět svůj postup během Hodnocených bitev. Během aktivní sezóny lze na této stránce sledovat aktuální postup a jakmile sezóna skončí, tato stránka zobrazuje kolik hvězd hráč získal a datum zahájení sezóny následující.

Sbírky

Tato stránka uvádí aktivitu hráče v minulých i probíhajících sbírkách ve World of Warships. Zde hráč může sledovat svůj postup směrem ke zkompletování sbírky. Je to možné díky přehledu získaných a chybějících předmětů. Na této obrazovce mohou být duplikáty vyměněny za chybějící kusy a také lze prohlížet podrobnosti o všech předmětech.

Shrnutí

Otevřením této stránky získává hráč přístup k rozboru jeho výkonů ve hře napříč několika herními módy. Shrnutí umožňuje sledovat počet odehraných bitev spolu s průměrnými a nejlepšími výkony pro různé lodě a typy hry. Výkony s konkrétní lodí lze sledovat po kliknutí na tuto loď a užitím filtrů na pravé straně obrazovky.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments