Technická příručka 8 – význam jednotlivých stuh

420_ribbon_frag.png

Zničen – jedna stuha je udělena za zničení nepřátelské lodi.

425_ribbon_main_caliber.png

Cíl zasažen – Jedna stuha je udělena za zásah do nepřátelské lodi nebo budovy.

364_subribbon_main_caliber_penetration.png

Jedna stuha je udělena za průstřel granátem hlavní baterie, pokud je zaškrtnuta volba Podrobné stuhy a ukazatel poškození v nastavení hry. Hráč může podržet CTRL a najet myší na shromážděné stuhy zásahů, pokud chce vidět celkový součet, jakmile zmizí informativní stuhy zobrazené ihned po zásahu..

365_subribbon_main_caliber_over_penetration.png

Jedna stuha je udělena, jestliže granát hlavní baterie prorazí skrz, pokud je zaškrtnuta volba Podrobné stuhy a ukazatel poškození v nastavení hry. Hráč může podržet CTRL a najet myší na shromážděné stuhy zásahů, pokud chce vidět celkový součet, jakmile zmizí informativní stuhy zobrazené ihned po zásahu..

363_subribbon_main_caliber_no_penetration.png

Jedna stuha je udělena, jestliže granát hlavní baterie neprorazí pancíř, pokud je zaškrtnuta volba Podrobné stuhy a ukazatel poškození v nastavení hry. Hráč může podržet CTRL a najet myší na shromážděné stuhy zásahů, pokud chce vidět celkový součet, jakmile zmizí informativní stuhy zobrazené ihned po zásahu..

362_subribbon_main_caliber_ricochet.png

Jedna stuha je udělena, jestliže se granát hlavní baterie odrazil, pokud je zaškrtnuta volba Podrobné stuhy a ukazatel poškození v nastavení hry. Hráč může podržet CTRL a najet myší na shromážděné stuhy zásahů, pokud chce vidět celkový součet, jakmile zmizí informativní stuhy zobrazené ihned po zásahu..

417_ribbon_citadel.png

Zásah do citadely – Jedna stuha je udělena za zásah, který probil citadelu cílové lodi. Všimněte si, že tento granát může také prorazit skrz (over-penetrovat).

421_ribbon_crit.png

Vyřazení – Jedna stuha je udělena, když je modul (Pohon, Kormidlo, atd.) nepřátelské lodi zničen. Modulům se za čas obnoví zdraví a vrátí se jim plná funkčnost.

419_ribbon_burn.png

Zapáleno – Jedna stuha je udělena za oheň způsobený nepřátelské lodi, a to i když je oheň způsoben v době trvání imunity vůči zapálení díky použití Havarijního týmu.

412_ribbon_secondary_caliber.png

Cíl zasažen – Jedna stuha je udělena za zásah dosažený bateriemi označenými za sekundární.

422_ribbon_plane.png

Sestřeleno – Jedna stuha za sestřelení letadla, bez ohledu na jeho typ.

424_ribbon_torpedo.png

Cíl zasažen – Jedna stuha za zásah torpédem.

418_ribbon_flood.png

Způsobeno zaplavení – Jedna stuha za zásah torpédem, který způsobí zaplavení. Taran dokáže také způsobit zaplavení a získat tak tuto stuhu.

423_ribbon_bomb.png

Cíl zasažen – Jedna stuha za zásah cíle leteckou pumou.

525_subribbon_bomb_penetration.png

Jedna stuha je udělena za průraz pancíře bombou, pokud je zaškrtnuta volba Podrobné stuhy a ukazatel poškození v nastavení hry. Hráč může podržet CTRL a najet myší na shromážděné stuhy zásahů, pokud chce vidět celkový součet, jakmile zmizí informativní stuhy zobrazené ihned po zásahu..

526_subribbon_bomb_over_penetration.png

Jedna stuha je udělena, jestliže puma prorazila skrz (over-penetrace), pokud je zaškrtnuta volba Podrobné stuhy a ukazatel poškození v nastavení hry. Hráč může podržet CTRL a najet myší na shromážděné stuhy zásahů, pokud chce vidět celkový součet, jakmile zmizí informativní stuhy zobrazené ihned po zásahu..

524_subribbon_bomb_no_penetration.png

Jedna stuha je udělena, jestliže puma neprorazila pancíř, pokud je zaškrtnuta volba Podrobné stuhy a ukazatel poškození v nastavení hry. Hráč může podržet CTRL a najet myší na shromážděné stuhy zásahů, pokud chce vidět celkový součet, jakmile zmizí informativní stuhy zobrazené ihned po zásahu..

523_subribbon_bomb_ricochet.png

Jedna stuha je udělena, jestliže se puma odrazila, pokud je zaškrtnuta volba Podrobné stuhy a ukazatel poškození v nastavení hry. Hráč může podržet CTRL a najet myší na shromážděné stuhy zásahů, pokud chce vidět celkový součet, jakmile zmizí informativní stuhy zobrazené ihned po zásahu..

532_ribbon_detected.png

Objeven – Jedna stuha za první objevení lodi, nebo za znovuobjevení lodi poté co byla 90 sekund nezpozorována.

416_ribbon_base_defense.png

Ubránil – Jedna stuha za zásah nepřátelské lodi v obsazovací oblasti, který jí sníží počet získaných bodů za obsazování této oblasti.

414_ribbon_base_capture_assist.png

Pomohl při obsazování – Jedna stuha za pomoc při obracení obsazovací oblasti, ale jen pokud to nebyl jediný hráč, který při této konverzi pomáhal.

415_ribbon_base_capture.png

Obsazeno – Jedna stuha za to, že hráč jako jediný obrátil obsazovací oblast.

413_ribbon_suppressed.png

Potlačení – Jedna stuha za způsobení posledního zásahu, který umlčel pobřežní pevnost.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments