Aktualizace 0.8.9. přinese italské tokeny, spectatore mode a vylepšenou mechaniku

Aktualizace 0.8.9 zahájí italský aktualizační cyklus včasným přístupem k italským křižníkům.
Do hry je přidán port Taranto.

Čekají na vás 4 směrnice, na jejichž dokončení obdržíte kontejnery událostí a nový dočasný zdroj „Italské tokeny“.
Z kontejnerů můžete získat bojové mise pro včasný přístup k italským křižníkům úrovní V – VIII.

Můžete si vyměnit italské žetony v zbrojnici za kamufláže, signály, prémiový účet, kredity, kontejnery na události a náhodné balíčky.
Pro italské křižníky třídy V-VIII budou k dispozici permanentní kamufláže „Grigio azzuro chiaro“ se standardními bonusy. Lodě s touto kamufláží budou malovány ve světle modré a šedé.

Přidána nová kamufláž „Regia Marina“ s následujícími bonusy:

  • -3% do rozsahu detekovatelnosti;
  • + 4% k maximálnímu rozptylu nábojů vypálených nepřítelem na vaší lodi;
  • + 100% XP na bitvu;
  • + 50% velitel XP na bitvu;
  • + 100% zdarma XP na bitvu.

SPECTATOR MODE:
Ve školící místnosti bude přidána schopnost jít do bitvy bez lodi jako diváka.
Diváci budou moci sledovat bitvu v reálném čase a přepínat mezi pozorováním jednoho ze dvou týmů nebo obou z nich. Barevná indikace příkazů se nemění při změně pozorovací strany: jeden tým bude vždy zelený a druhý bude vždy červený.

Diváci nemají přístup k bojovým chatům, rychlým příkazům a nemohou zanechat stopy na minimapě, ale mohou být po zničení lodi připevněni k lodím, letadlům a granátům jako kamera. Na obrazovce statistik po bitvě budou mít diváci přístup k informacím o složení týmů a o tom, který tým vyhrál bitvu. V jedné bitvě může být přítomno až 20 diváků.

VYLEPŠENÁ MECHANIKA:
Účastníci nadcházející Super testovací relace si budou moci vyzkoušet řadu technických vylepšení a také nový režim pro diváky:

Systém viditelnosti:

Podle četných požadavků hráčů je trest za viditelnost lodi po střelbě zrušen 2 sekundy po opuštění viditelnosti nepřítele. Nyní bude systém viditelnosti fungovat stejným způsobem jako u několika aktualizací před verzí 0.8.0.
Přidaná zaručená doba detekce: pokud byla loď detekována nepřítelem, bude pro nepřítele viditelná po dobu alespoň 3 sekund. Tato změna pomůže zabránit nepřátelské lodi v blikání, když se objeví a zmizí na mapě při vysoké frekvenci na okraji detekčního dosahu nepřátelského týmu.

Nová skupina lodí:

Nevyměnitelné lodě, které nemají zvýšený výdělek kreditů, budou sloučeny do nové skupiny. Bude také zahrnovat nájemné, dočasné lodě a lodě v raném přístupu. Tímto způsobem mohou hráči snadno rozlišovat mezi prémiovými loděmi s vyššími výdělky a ostatními typy nevyměnitelných lodí.

Zobrazení kamufláží:

Pokud hráč zakázal zobrazování speciálních kamufláží, bude v bitvě namísto toho zobrazena kamufláž trvalé lodi a v případě její nepřítomnosti kamufláž spotřebního kamene „Type 5“. Dříve byly lodě zobrazovány bez maskování, i když na ně byly nainstalovány. Z tohoto důvodu bylo možné dojít k závěru, že nepřítel nebo spojenec neměl maskovací bonus.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments